Stoelmassage

 

Een Stoelmassage is de perfecte manier om snel te ontstressen. Tijdens deze massage van  de schouders, de armen, de handen, de nek en het hoofd behandeld. De massagetechniek die wordt toegepast is gebaseerd op Shiatsu en Pitjit (drukpunten massage en Indonesische massage). Door het behandelen van specifieke drukpunten op meridianen worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. De energie stroomt weer door en de opgehoopte spanning kan het lichaam verlaten. De stoelmassage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontworpen ergonomische stoel, die het lichaam goed ondersteunt en zeer comfortabel zit. Er wordt geen olie gebruikt en de kleding blijft aan waardoor het een laagdrempelige massage is. 

Een Stoelmassage kan helpen bij:

  
 Diverse pijnklachten
 Nek- en Schouderklachten
 Hoofdpijnen en migraine
 Rugklachten
 RSI-klachten
 Stress, Burn-out
 Vermoeidheid

 

Een Stoelmassage is ook ideaal om te geven bij bedrijven of evenementen met een Stoelmassage Bedrijfsarrangement 

Bedrijven hebben te maken met ziekteverzuim en stijgende kosten. Wanneer er veel van medewerkers gevraagd wordt, is het soms zoeken naar een juiste mix van preventieve oplossingen. Stoelmassage is een zeer effectief middel voor bedrijven om de medewerkers gezond te houden. Het helpt stress gerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen, zoals RSI, stijve nek, spanningshoofdpijn, spit, tintelende vingers, pijnlijke schouders en armen.

desired balance biedt bedrijven een stoelmassage bedrijfsarrangement aan om die stress gerelateerde klachten te helpen verminderen en te voorkomen.

Tijdens de stoelmassage worden de schouders, de armen, de handen, de nek en het hoofd behandeld. De massagetechniek die wordt toegepast is gebaseerd op Shiatsu en Pitjit (drukpunten massage en Indonesische massage). Door het behandelen van specifieke drukpunten op meridianen worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. De energie stroomt weer door en de opgehoopte spanning kan het lichaam verlaten.

De stoelmassage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontworpen ergonomische stoel, die het lichaam goed ondersteunt en zeer comfortabel zit. Er wordt geen olie gebruikt, want de massage wordt door de kleding heen gegeven waardoor het een laagdrempelige massage is.

Offerte op aanvraag.